Rolhorren op maat gemaakt

Voor naar buitendraaiende ramen is een rolhor een prima oplossing. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer u uw ramen voorziet van een telescoop uitzetter zodat de rolhor helemaal kan aansluiten op het onderste kozijndeel. Telescoop uitzetters zijn te bestellen in onze webshop.

De slimste raamhor die u zich kunt wensen is een rolhor. Met één handbeweging kunt u het horgaas (kleur: grijs) laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of buiten, tegen- of óp het kozijn wordt bevestigd. Een handige oplossing voor naar buiten draaiende ramen waarin een inzethor niet mogelijk is.

Bestelt u een rolhor dan leveren wij die op maat gemaakt incl. geleiders. U hoeft dan alleen de rolhor er bovenop te plaatsen en de geleiders te bevestigen. De rolhorren zijn standaard voorzien van 2 handgrepen. Voor hoge ramen is het mogelijk om het bijgeleverde trekkoord te bevestigen.

De maximale standaard hoogte van een rolhor is 170 cm incl. de cassette.

Een rolhor kan "In-de-dag" (tussen het kozijn) of "Op-de-dag" (op het kozijn) gemonteerd worden. Wordt de rolhor "Op-de-dag" gemonteerd dan moet er ook een aanslag aan de onderkant zitten, bijvoorbeeld een vensterbank. Zit er geen aanslag onder het raam dan dient er een hoeklijn gemonteerd te worden waarop de rolhor kan aansluiten.

Heeft u twijfels over het inmeten stuur ons dan een foto van het betreffende raam ( van aanzicht, incl. de ruimte eromheen) en wij vertellen u wat er ingemeten moet worden. Makkelijker kan het niet.

Rolhor op maat

Standaardkleuren

 

RAL 9010 (Wit) RAL 9016 (Verkeerswit)
 RAL 9001 (Crème)
 RAL 7016 (Antraciet)
© 2018 - 2020 Goedkoopste Horren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel