Plissé hordeuren

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing voor een buitendeur. 

Het houdt insecten buiten en u schuift hem makkelijk open- en dicht. De montage is eenvoudig door uzelf te doen, er zit een montagehandleiding in iedere verpakking.

Heeft u twijfels over het inmeten of weet u niet of de  plissédeur " In-de-dag" of "Op-de-dag" gemonteerd moet worden, stuur ons dan een foto van de betreffende deur incl. de ruimte eromheen (gezien vanuit de kant waar u de plissédeur wilt plaatsen). Twijfelt u bij het inmeten of weet u niet zeker welk soort hor er mogelijk is voor uw raam klik dan hier voor de contact mogelijkheden. Wij helpen u dan verder.

De plissédeur dient rechtop gemonteerd te worden. Wordt de plissédeur aan de buitenkant geplaatst op een schuine ondergrond dan is een schuine onderrail noodzakelijk om dit op te vangen waardoor de plissédeur rechtop kan staan. 

Opmeten: Gebruik voor het inmeten een goeie geijkte rolmaat zodat de maten overeenkomen met onze machines.

Enkele deur:

Om tot de juiste maat te komen kiest u eerst de plissédeur met de juiste breedte maat (in mm); dat is de eerstvolgende maat die minimaal 5 cm. breder is dan de deuropening waar u hem voor wilt gebruiken. 

Daarna kiest u de hoogtemaat die binnen de hoogte marges vallen (in mm). Zit de hoogtemaat die u nodig heeft er niet tussen dan kunt u een deur bestellen die een maat breder is dan u eigenlijk nodig heeft.

Voor montage van een enkele plissédeur "In de Dag" heeft u niets extra' s nodig, alles zit daarvoor in de doos.

Voor montage van een enkele plissédeur "Op de Dag" heeft u 2 hoeklijnen 20 x 40 nodig.

Dubbele deur:

Heeft u 2 openslaande deuren naast elkaar, bijvoorbeeld naar het terras, dan kunt u 2 plissé deuren gespiegeld naast elkaar plaatsen als dubbele deur. 

Meet daarvoor de volledige breedte van de betreffende opening en deel dit door 2. U besteld dan 2 deuren van de eerstvolgende maat die minimaal 5 cm breder is. (Zie Opmeten enkele deur)

Besteld u 2 deuren van dezelfde maat, geef bij de bestelling dan aan of u ze als dubbele deur wilt plaatsen. U krijgt dan automatisch een lange boven- en onderrail meegeleverd.

Voor montage van een dubbele plissédeur "In de Dag" heeft u niets extra' s nodig, alles zit daarvoor in de doos.

Voor montage van een dubbele plissédeur "Op de Dag" heeft u  2  hoeklijnen 20 x 40 nodig.

 

Handgrepen

Om de deur open- en dicht te doen zijn er handgreepjes te verkrijgen maar dit is niet echt nodig.  U kunt de deur eenvoudig bij de stijl vastpakken.                           

De levertijd voor plissédeuren is  gemiddeld 2 - 4 weken, afhankelijk van de gekozen kleur en maat.

 

Plissé hordeuren zijn te verkrijgen in de volgende standaard RAL kleuren:

RAL 9001 Crème-wit
RAL 9010 Wit
RAL 7016 Antraciet

Neem voor overige kleuren contact met ons op.

                       

Sorteer op
© 2018 - 2024 Goedkoopste Horren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel