Inzethorren (draai-kiep raam)

Inzethorren zijn bijna niet zichtbaar in het raam, ze kunnen altijd blijven zitten en er is voor iedere situatie een juiste hor.

Via onze webshop kunt u inzethorren bestellen, volg daarvoor onderstaande stappen. Heeft u ventilatieroosters in het raam of andere uit-stekende delen aan de buitenzijde van het raam kies dan voor de 43mm inzethor. Heeft u een inbouw rollluik voor het kozijn of een Frans balkon houdt dan rekening met de diepte van de inzethor zodat het rolluik niet tegen de hor aan komt. 

Wilt u horren bestellen voor meerdere ramen? Meet dan ieder raam apart in, ook al lijken ze hetzelfde te zijn. Vaak zit er toch een paar millimeter verschil in. Gebruik voor het inmeten een goeie (geijkte) rolmaat zodat de maten overeenkomen met onze machines.

Levertijd: gemiddeld 8-11 werkdagen. 

Soms is het niet altijd even duidelijk hoe er ingemeten moet worden voor een inzethor, voorzethor, rolhor, plissédeur of rolluik. Twijfelt u bij het inmeten of weet u niet zeker welk soort hor er mogelijk is voor uw raam klik dan hier voor de contact mogelijkheden.

Kies uw type kozijn:

                                                                                                                                                                                                                            

© 2018 - 2024 Goedkoopste Horren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel