Welkom bij Goedkoopste Horren

Kwaliteit en ruime keuze met de laagste prijs garantie!                                    

De winter is weer in het land met afwisselend mooie- en minder mooie dagen. Dat wil niet zeggen dat insecten ineens verdwenen zijn; geregeld ziet u ze nog: muggen, vliegen en wespen die door de lucht vliegen. Tegenwoordig heeft elk seizoen wel een reden om horren in de ramen te hebben. 

                                                                                Pak de bescherming tegen insecten in uw huis nu aan! 

Bij de aanschaf van horren weet u uzelf en uw gezin beschermd tegen vervelende insecten die de neiging hebben om de nachtrust te verstoren. Er zijn horren voor ieder type raam of deur. Ze worden voor u op maat gemaakt waarna ze meestal zonder schroeven of boren te plaatsen zijn. Bekijk onze website en laat u informeren over de types, kleuren én hoe u zelf de maten neemt. Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met ons op nemen zodat we u kunnen helpen en adviseren. De horren worden gratis bij u aan huis bezorgd en de montage is heel eenvoudig door u zelf te doen. De levertijd is gemiddeld 5 werkdagen.

Onze horren zijn voorzien van glasfibergaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Ze worden in onze eigen werkplaats gemaakt van aluminium, dus niet van kunststof.
Goedkoopstehorren.nl levert uitsluitend horren van Nederlandse topkwaliteit met 2 jaar garantie.

Ons aanbod is in veel standaard RAL kleuren te leveren waardoor uw hor goed aansluit bij de kleurstelling van uw raam of deur. Door onze kwaliteit én laagste prijsgarantie bent u ervan verzekerd dat u uw aankoop het beste op de site van Goedkoopstehorren.nl kunt doen, u bent bij ons aan het juiste adres!

Bekijk het menu om de juiste hor te kiezen die voor uw raam of deur de beste optie is.

Wij helpen u uw huis en uzelf te beschermen tegen muggen, vliegen en pollen!

 

© 2018 - 2020 Goedkoopste Horren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel