Welkom bij Infrarood Achterhoek

Welkom bij Infrarood Achterhoek, dé plek waar u terecht kunt voor infrarood verwarming. We plaatsen in de webshop alleen de meest gangbare panelen met een warmte afgifte waar u ook écht wat aan heeft. Overige wattages zijn natuurlijk wel te verkrijgen, neem daarvoor even contact met ons op.

 

De beste verwarming is altijd de zon, die d.m.v. hittegolven energie afgeeft die van vitaal belang is.

Deze hittegolven dringen de lucht binnen en verwarmen de aarde en de mensen. Dit effect merk je bijvoorbeeld in de hoge bergen waar je de zon, ondanks de koude temperaturen, toch kunt voelen: het is warm zodra de zonnestralen de huid bereiken.

Na jaren van onderzoek is de hittegolfverwarming van vandaag ontwikkeld om het effect van dit natuurlijke proces ook in woonruimtes te creëren: De infrarood verwarmingspanelen.

De hittegolven werken op dezelfde manier als de stralen van de zon omdat ze niet de luchtmassa verwarmen maar de vaste materialen zoals meubilair, vloeren, muren en het menselijk lichaam; de aangename warmte is meteen daar waar het nodig is. Vaste materialen kunnen warmte opslaan en ook weer afgeven aan de omgeving, hierdoor ontstaat er een aangenaam binnenklimaat.

Andere voordelen van infrarood verwarming:

Geen stofwerveling.

Meerdere plaatsingsmogelijkheden (mobiel, wand, plafond, systeemplafond).

Gebruik van normaal stopcontact.

Leverbaar met thermostaat.

Efficiënt; ook als bijverwarming waardoor de c.v. een paar graden lager kan.

In vele varianten verkrijgbaar, zelfs als spiegel of met uw eigen afbeelding.

© 2018 - 2019 Goedkoopste Horren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel